2014. január 16., csütörtök

Munay-Ki beavatás - A rítusok 7-9.


Hetedik Rítus: Földőrzők Rítusa
A rítus összeköt téged az arkangyalokkal, a galaxisunk védelmezőivel. Róluk az hírlik, hogy ember alakjuk van és magasak, mint a fák. A Földőrzők, akik az összes élet védelmezői a Földön, ezen őrangyalok közvetlen védelme alatt állnak, s meg tudják idézni erejüket, bármely szituációban, amikor szükség van rá, hogy gyógyulást és egyensúlyt hozzanak. A Földőrzők rítusa segít elsajátítani a látnokok képességét és valóssággá álmodni a világot. A rituálé összeköt téged a csillagokkal és a Nappal, a helyi csillagunkkal.


Nyolcadik Rítus: Csillagőrzők Rítusa
E rítus biztonságban átjuttat téged a változásokon, amik 2012 után jöttek el. Fzikailag elkezdesz Homo Luminous-szá válni, lelassul öregedésed, DNS-ed új információkkal gazdagodik, és jobban ellenállóbbá válsz a betegségekkel szemben. Miután részesülsz ebben a Rítusban, azt veszed észre, hogy elkezded az életedben történő eseményeket a fizikai sík helyett a spirituális síkon megélni. A Rítus befogadása után őrző szerepet vállalsz az eljövendő időért és a következő generációkért.
Kilencedik Rítus: Teremtő Rítus
Mikor ebben a beavatásban részesülsz, felébred benned a Teremtő-fény és az összes teremtmény védelmezőjévé válsz a legkisebb homokszemtől a legnagyobb galaxisig az univerzumban.


Habár voltak, akik elérték ezt a szintű beavatást és felébresztették ʼKrisztus vagy Buddha Tudatukatʼ hosszas önismeret és évekig tartó tanulás és meditáció során, de eddig nem volt lehetséges, hogy eme megemelkedett tudatosságot egyik ember átadja a másiknak egy ilyen rövid beavatássorozat által.