2013. december 12., csütörtök

Mi is az a Munay-Ki?



A Munay-Ki az inkák leszármazottjaitól, a perui Andok őshonos népeitől származó Kilenc Rítusú Beavatás. A Munay-Ki egy quechua (Peru és környékén beszélt őshonos nyelv) szóból származik, és azt jelenti „Szeretlek”.

Munay-Ki egy kilenc lépéses folyamat a múlt sérelmeinek gyógyítására: amik nemcsak gyerekkorbeli, de karmikus és ’előző életbeliek’ is lehetnek. A Munay-Ki megtisztítja a Fénylő Energia Mezőnket (Luminous Energy Field – LEF) az úgynevezett lelki salakanyagoktól, amiket e múltbeli traumák hagytak hátra. Ezen sebek megtisztítása után, (amiket esetleg már sok életen át cipelünk) szabadok lehetünk, hogy azzá válhatunk, akik igazán vagyunk, az új emberi faj, a ’Homo Luminous’.

A Rituálék az emberi evolúció következő lépcsőfokaként szolgálnak, melyek idegpályánkat átrendezik és összeegyeztetik, hogy egy magasabb szintre emeljük az emberi tudatosságot.

A Munay-Ki egy kilenc rituálés beavatás, amiben egy ember – aki gondoskodást fogadott minden teremtményért – részesülhet, hogy a bölcsesség és az erő emberévé váljon. Ahogy megtapasztaljuk a Munay-Kit, érezzük az úgynevezett fénylő egyedek jelenlétét és bölcsességét. Ahogy rezgésszintünk emelkedik, eme fénylő egyedek segítenek majd utunkon. Annyit kell csak tennünk, hogy kitárjuk szívünket a ’Földőrzők’ bölcsességének és mindez a miénk. S amint kapcsolatba lépünk velük, olyan történeteket tudunk majd előidézni, melyeket soha nem tapasztaltunk személyesen, de amik mostantól a miénké válnak.

Az idő MOST jött el

Az ősi amerikaiak próféciái beszélnek egy új emberiség eljöveteléről – akik transzcendális természetében megmutatkozik a félelem nélküliség. 
A Munay-Ki a kód ehhez az új emberiséghez, melyek energia átvitellel jutnak el egyik embertől a másikig. Közel mostanáig a Munay-Ki kilenc beavatása csak az andokbeli magasrendű bölcseknek volt elérhető.

Tradicionálisan, valakinek éveket kellett szent tanulással eltöltenie mielőtt és miközben részt vehetett a beavatási rituálén. Az andokbeli Öregek úgy hiszik, az emberi történelem egy kritikus csomóponthoz érkezett, s ezen rítusok el kell, hogy jussanak minél több emberhez.

Dr. Alberto Villoldo hozta el Nyugatra a Munay-Ki rítusokat 2006-ban (www.munay-ki.org). Orvosi antropológia háttérrel évekig dolgozott, először amazonbeli sámánokkal, később pedig a laika-kkal, az inkák leszármazottjaikkal.
folyt. köv.